en riktigt bra film

P.S I Love You
böla hela filmen tror jag, jätte fin :)
en sådan grabb skulle man ha ;)


















mycket händer (inga fötter)

hahaha skoja :D jaha det var ett tag sen.. å som sagt much happening :) 
höh bla. jobb, träning, serien är igång igen, förberedelser inför resan, barnvakt mm mm.

kan ju nämna att förra fredagen var en väldigt lyckad kväll, då jag, marina och jessica köpte FETT mycket godsaker, lagade mat och pratade skit ;)
jessica drog till med skönaste citatet! (kan tyvärr ej utge detta) mycket bra kväll! thaanks mates

        

jag har tagit spruta inför thailand resan. Så nu har jag skydd hela livet för hepatit A, och om en månad ska jag ta för hepatit B. sen ska vi nog klara oss. 72 dagar kvar nu!

å idag kom vi hem från umeå, förlorade med 3-0. säger bara ta bort marta, så ska vi se sen. ne men dom är grymt bra, men vi närmar oss. skönt att vara hemma :) nu laddar vi för hammarby på sön.

"akta så jag inte vrider nacken av dig!"
hahaha marina och sitt nya liv ;)


har testat lite new things 

marie rekommenderar, marabou amigo och extra drops pro cranberry/lime

goodnight friends
MARIE

älskar nagellack!

igår glömde jag ju berätta att jag köpte ett nytt nagellack! hur kunde jag glömma det? nagellack är ju något som ligger mig väldigt varmt om hjärat. nagellack och underkläder är bland det bästa jag vet, så himla roligt. Massa färger, fixa, trixa, matcha.. not! haha här är iaf lacket:



för övrigt har jag jobbat idag, tränat, träffat mormor och morfar som kom på besök. Väldigt roligt att träffa sina nära och kära ♥
just ja, vi har äntligen köpt en ny bil! Idag rullade den in på vår parkering, en toyota corolla niiiiicee ;)


monday tuesday

måndagen blev till att öppna på jobbet ca 05.30 och sluta ca 14.30. Hem och vila lite, skjutsa syrran, åka till matchen, spela lika, åka hem och slockna som ett ljus i sängen! haha, lagom trött man va imorse när man blev väckt av ett sms från jobbet. "Kan du komma och jobba?" haha, men jag tackade faktiskt nej. behöver vila lite ;) tänkte nu ägna lite tid åt mig själv, kolla en film, färga ögonbryn och kanske ögonfransarna. Sen blir det träning, seecyaa

helgen

det har varit en rätt hård helg, träning hela veckan, match lör och sön och även match imorn med talang laget! förutom det har det varit en väldigt lyckad och skön helg. inget jobb,

fredagen fixade jag mina naglar, tränade och på kvällen var jag ute och åt med några vänner på jensens. Soft, bra mat för bra pris. Glassbuffén är ju inte dålig, 49kr för hur mycket som helst. LIVET

lördagen träningsmatch, vann med 4-1 mot team strömmen. Go match, härligt spel. fick dock spela ca 20 min, som inte gick så bra men skit samma. det gick bra för laget! på kvällen träffade jag esa, ett kärt återbesök! väldigt läge sen vi sågs, mycket rolig och lyckad kväll :) åt mc, spela kubb, kolla filmer, just softing :) saknad tid,  vi ska snart ses igen!

   
nice evening (lite suddiga bilder, jobbar på det)

söndagen träningsmatch mot samma lag å vann även den med 1-0, nu ska jag sova jobb och match imorn. ladda!

c ya guys


bästa dagen






shanks for us, gonatt folket!


E S A & M A R I E



träningsverk och en supersyster

det var länge sen jag hade så mycket träningsverk, men det känns ganska bra även fast jag knappt kan röra mig utan att det gör ont någonstans :P något bra måste jag ju gjort iaf :) idag vill jag berömma min kära lillasyster, inte nog med att hon väckte mig och gjorde frukost, lagade hon dessutom en supergod lunch åt mig! Wokade grönsaker och kassler, hon är bäst.



efter frukosten åkte jag in till staden och jobbade med funktionshindrade barn i en fotbollsaktivitet, det var väldigt roligt och lärorikt! Tänk att så lite kan göra så mycket, minnen för livet för många av dom. Tunga va dom! :)

sen var det dags för lite träning, och när jag kom hem blev jag jätteglad för mamma hade köpt min favorit glass! Bästa mamma, alla borde smaka denna glass med en drömmande smak och alla borde ha en mamma som min :)



nu ska jag spela lite monopol med malin och moa, vi hörs


jobb, träning, mm

en ganska jobbig dag på jobbet har jag avklarat idag, trött i benen efter gårdagens träning och seg i huvudet. Men bra är det med pengar :) hann hem i ca en timme och vilade lite sen drog jag till träningen. Där va jag ännu tröttare i benen efter en lång dag på jobbet :P haha men vad gör man inte liksom, köre iaf ett rejält pass på gymmet efter fotbollspasset, som jag är väldigt nöjd med. Man får vara glad för det lilla :)
Efter träningen mötte jag upp med jenny och elina  och kollade lite fotboll, tråkig fotboll faktiskt. Ösk ungdom mot Kumla, ösk vann med 1-0. Men det var såklart roligt att få umgås lite min kära vännina jännnyy 




för övrigt skulle jag bara vilja säga att kim cattrall som spelar samantha i sex and the city, gör ett så sjukt bra skådespeleri i serierna och i filmen. Fy fan vilken skön brud, 52 bast och fräsch som en 25-åring (iaf i filmerna). kan man vara ärligare än hon i sitt sätt att vara? jag ska lätt vara som henne när jag är 50!


nu blir det stockholm boggi till sömns, haaa deeeet

with love from Marie
 

tisdagen den 12 augusti 2008



idag har det hänt massor med roliga saker, dagen börjar med att jag vaknar av väckarklockan som ringde ca 9.30. Ja, det är sant jag måste ställa klockan för att komma upp så sent. Som så många ska påpeka hela tiden :) jag och jessica går upp och försöker fixa det sista med resan. NU är det helt klart! Fy tusan va skönt det ska bli, thailand här kommer vi och stannar i en hel månad också :)
Sen käkade vi lite frukost, plockade ur och i diskmaskinen. Grymma va vi! Å inte nog med det så hjälpte jag och min syster mamma med tvätten :)

Efter det skjutsade jag hem jessica och begav mig till min andra bästis jenny. Det är en söt tjej med en härlig humor :D har alltid så roligt med henne, vi kollade lite på OS och åt tacos och blåbär. Det va asa gott, blåbär med mellanmjölk och mellangrädde och lite socker. Det kan jag rekomendera, en liten delikatess sådär emellanåt :)

    


Å sen efter det kom Mia och hälsade på, vi hade bestämt att vi skulle åka till Lisa och kolla på hennes nya hundvalp. Den va fööööör söt, en liten boxer! Så nu har jag skaffat ännu en bästis :) Vilson heter han

han älskar mig och lisa mest :)
han älskar mig och lisa mest :)

det var iaf jättetrevligt att få träffa lite gamla klasskompisar och prata lite skit igen ;) sen bar det av till träningen som vanligt, där vi löpte lite som vår tränare kallade det! Puh haha, jaja alla har vi olika syn på saker och ting... Nu är det dags för sängen, jobba imorn 05.45! Inga problem, seee yaaa

Marie





time for thai

THAILAND HERE WE COME!



 

THAILAND!

Nu är det klart! Äntligen, jag och jessica drar till thailand 9/11 och kommer hem 8/12! LIVET! :D fan va skönt att vi har bokat! jihoo, vi kommer ha fett kuuuul! :):)

malin och marie

tur att man har en syster som är bra på tekniska saker, tack för att du hjälpt mig så bra med min blogg! Du ställer alltid upp till 1000 ♥

malin och jag :)


första inlägget

äntligen fixat en blogg, nu då? :D


RSS 2.0