leatherheads

eller i spel och kärlek (på svenska) filmen, kollade jag klart på idag oxå. Den var okej, en sån där film man bara kan ligga och dega framför liksom :P

bullar

idag har jag och mamma bakat bullar :) det är faktiskt roligt att baka har jag kommit på :P

lite bilder från bullkalaset:




för övrigt har det ju varit ännu en dag med strååålande väder, så jag passade på att sola lite oxå. har varit träningsledig idag så det blev en heeeldag hemma, mycket skönt! vi höööörs    /eiram

morfar på besök och besök hos isabelle

dagen började med lite kaffelatte och en bit av mammas goda äppelkaka, braaa frulle :)

provade arlas egna kalla kaffe latte, den var bra! skulle varit lite sötare, (är väl ingen riktig kaffedrickare kanske :P)

efter nån timme så ser jag helt plötsligt morfar stå i hallen! det var roligt att han kom på besök helt oväntat :) han och hans kollega hade varit på något möte i örebro så då passade dom på att hälsa på oss lite, då blev det till att dricka kaffe igen ;)
han är för go


efter det bar det av till träningen som vanligt, och efter det så bar det av till isabelle! vi kollade lite idol o så, myste, umgicks å kollade på den nya serien som startade oskyldigt dömd, den verkar ganska bra mikael persbrandt är ju med så, så dålig kan den ju inte vara!
vi är bästa vänner ♥


nu är jag hemma igen och ska gå och lägga mig, kolla på i spel och kärlek tills jag somnar :)
ceeeeee yaaaaaaaa

blommor

idag hände något väldigt roligt på jobbet, en kund som brukar handla hos oss levererar blommor från holland. idag fick jag och min kollega jessica kolla hur det såg ut innuti lastbilen. det var sååååå himla mycket blommor, alla möjliga sorter, från golv till tak, i alla möjliga olika färger! as häftigt :) å inte nog med det, så fick vi varsin bukett med röda rosor! fy tusan vad snällt alltså! :) smells like heaven :)

idag spelade vi mot umeå på hemma plan, föööörlust med 0-2. typiskt. spelade inte

imorn blir det en rolig dag, först ska jag baka bullar med mamma sen träna sen ska jag vara med min bästa vän isabelle! jiho

gooodnight peeoople




jobb bla


joråsåatt har faktiskt jobbat lite nu några dagar, igår, idag och imorn ska jag jobba bla.. bra bra pengar är bra att ha.
i lördags hade vi match mot djurgården, fick tyvärr inte följa med men vi förlora med 2-1. blää, fick ist spela match hemmma mot kumla där vi vann.
söndagen var vi lediga å då passade jag på att jobba som sagt. Min vännina Marina Pettersson Engström-Strand fyllde tjogoen år! GRATTIS! :D annars rullar det på som vanligt, ce ya after work! maaarit

malin i chicago, oxå!


åh typiskt, nu har min kära lillasyster rest till chicago! hon ska vara där i nästan 6 veckor! hur ska jag klara detta?:) jätteroligt för henne, det är hon värd tusen gånger om! :) men jag behöver henne här oxå, she is my other half ♥ okej slut på snyftandet! hon kommer ju hem snart! :D haha ha det nu så himlans braaa där borta systra mi

love from m

patrik 1,5

yes igår var jag, isabelle och marina på ett litet biografbesök. Mycket bra film, även om vi trodde att den skulle vara liite bättre ;) mysigt värre hade vi det iaf, lite sub macka och coca cola innan med lite idol. sen bar det av till bion greeeejt


ny kamera


alltid roligt med nya saker, nu har jag köpt en ny kamera som jag kan fota med när jag bland annat är i thailand! :)
den är as bra, man kan fota under vatten o den har massa andra roliga finesser :D jihoo, bara 52 dagar kvar till thaaaaiii nuu :D:D                         
                                                                                                                      marie

Mamma hemma


äntligen har mamma kommit hem från chicago! :) skönt att hon är tillbaka och att hon har haft det så bra! Min mamma är cool ;) hon är även väldigt snäll och omtänksam! Tror hon köpte mer saker till alla i familjen än vad hon gjorde till sig själv. Det här fick jag av henne: Tack så jätte mycket! :)

        USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA :)

fort. lördagen 13 sept

efter bröllopet drog jag marina och malin nilsson till lugnets ip och kollade lite fotboll, adolfsberg vs syrianska. marina var jättegullig för hon var så nervös, för att hennes pappa (tränare för ad) skulle göra något dumt. men det gick okej, det blev lika.


efter det bar det av hem en sväng, sedan drog vi massa till sofia där det blev draaag :)



 

bröllop

lördagen den 13 sept vigdes ingrid eriksson min lagkamrat och hennes nu make björn jogsten i almby kyrka! :) såååå himla fint
så nu heter hon ingrid eriksson jogsten :) grattis grattis!

bilder kommer snart

hård helg

i fredags blev det hejdå fest för hanna och jossan för dom ska till australien i 1år. lycka till brudar!

 

allihopa var glada, å jag gladast :P

jag och jenny hade nog roligast :D


hård vecka



reste till malmö i sön för att spela match på mån. satt på bänken som vanligt, yeye. hårt blev det, förlust med 4-0! vääääldigt lång resa hem sen.. kom hem 05.30 på tis, spelade match med talang laget 19.30 samma dag med vinst. hååård dag, dålig dag.


ons- heelt slut! enda jag såg fram emot va idol. tränade som vanligt 16.30-18.00, sen blev det till att kolla en match med marina efter tränigen. tro inte på tusan att jag missar idol då! palla haha tur att avsnitten finns på neetet


tor- slut i huvudet och i kroppen, fick 4-dagars ledighet fr. fotbollen av min tränare. kunde nog behövas, man behöver dock inte överdriva :P men det va väldigt roligt för då kunde jag spendera lite tid med jessica, vi uträttade lite ärenden på stan, m-berg, aspholmen mm. nice!

tor, fre, lör, sön = semester :D


livet

hej hallå dagboken, (eller veckoboken, uppdaterar mig inte värst bra :)
• jag har köpt ny mobil! jiho :D bästa köpet, snygg, bra, praktisk. kan inte bli bättre :) liiiveet

• igår kan jag berätta att jag, pappa och lillebror albin åkte till loka brunn, vilket är en typ av spa-anläggning, där vi badade, solade, åt lunch och bara tog det lugnt! det var fett nice, så otroligt skönt att komma iväg lite. tack för bästa dagen, ni är guld värda!

• annars är väl livet som vanligt ungefär, eller vanligt är det väl aldrig. har haft tätt med matcher nu, spelade lika mot hammarby vilket verkligen kändes som en förlust. å vann mot gbg. gott, imorn bär det av till malmö och på mån spelar vi mot dom.. tagga!

• vill även tillägna en tanke till min mamma i chicago, som är där och hälsar på min moster. vi saknar dig här hemma, men det är kul att du får se världen lite och umgås med din syster :)

• idol har börjat igen! liiiveet :D gillar väl juryn snart oxå..

• 64 dagar kvar till thai! NICE

hejdå for today                   marie

en ännu bättre film

shit alltså, jag har varit inne i ett stimm ett tag.. kollar på film hela tiden haha :D fööör kul!
jaja den här var iaf ännu bättre än p.s I love you. Ni måste se den här, love in manhattan eller griffin and phoenix ett måste!


RSS 2.0