bra sagt

att erkänna ett misstag är att tillstå att man blivit klokare...

man lär så länge man lever, må jag leva länge! :)

saknar maaaalin såååååååå


på fredag kommer hon hem! jiiipiiiieeeeeeee äääääääntliiiigeeeeen :D
You Rock My World!

love from M


mega

idag var jag på anställningsintervju på MEGA :D det gick bra, helt okej får jag säga.

Fick även reda på hur jag ska jobba (på Shell) i helgen+nästa vecka. håll i hatten nu!

lördag: 16.00-00.15
söndag: 16.00-00.15
måndag: 15.00-00.15
tisdag: 15.00-00.15
onsdag: ledig
torsdag: 15.00-0015
fredag: ledig
lördag: ledig
söndag: THAILAND!

halloween fika

igår fikade jag, marina & jessica. en liten halloween fest, jag tog en söt liten spök-bakelse!

 SEEEEEEEE YAAAAAAAAA

äntligen på film

idag vaknade jag 14.30! sovit ruuuuuset alltså, helt deckad.. jaja.
efter lite sibylla hamburgare, blev det till att softa ännu mera med lite mooovie. äntligen på film sex and the city, the movie! bästa bästa bästa filmen :)

jobb och paaaarty

kl 08.50 ringer telefonen och jobbet kallar.. 09.15 är jag där, bra gjort faktiskt :) mycket seeeg dag, med tanke på att det kom nästan inga kunder alls! jaja, väl hemma igen börjar förberedelserna för kvällen;
som följer i lite bilder: iaf början av kvällen, hos marre.. sen blev det kåren för första gången! draaaag va det! å stort va det oxå ;P

hejdå loulou

tråkigt att loulou åkte ur idol, men det var nog ändå rätt denna gång.. abba va inte riktig hon.

lek och bus landet

idag hade min lillebror barn-kalas på lek och bus landet.
-lika roligt för barn som för vuxna


Men dagens bild står ändå mamma för!

bio med mullis

inte nog med mat och fika... så hade vi som grädde på moset planerat in en liten bio-premiär :D nämligen:


töntigt bra film alltså! :D

hälls med mullis

igår (onsdag) åkte jag till min kära vän isabelle (mullis) efter träningen, hon hade lagat pasta och korv som va klart när jag kom! så himla gullig! sedan åkte vi till hälls (café) och fikade lite :)

många paranteser blev det! (haha)


bästa latten och daimkakan har dom på hälls!!

19 dagar kvar!

helt sjuk, bara 19 dagar kvar nu tills vi åker till thailand!


ösk match


marina & marie var och kollade på ösk-helsingborg igår, måndag. ösk vann med 3-1! bra gjort måste jag säga.

söndagslunch hos farmor


jättegod kålpudding med potatis och sås fick vi hos farmor idag :) efterrätten bestod av blåbärspaj och äppelpaj! mycket bra gjorda dom med! och till dessert fick vi kaffe, chokladrutor, någon slags vaniljbulle och någon slags kanelbulle tror jag :D synd att jag inte hälsar på dom så ofta, men desto roligare när vi ses! toppen trevligt hade vi det :)

dagen efter



vi var faktiskt riktigt fräscha jag och marre dagen efter lagfesten :) gick upp, tog en promenad, köpte lite coca cola och glass. finaste höstvädret var det oxå, kanske inte så svårt att må dåligt då.. men iaf! åkte och städade lokalen vi var i igår, sen åkte jag till farmor och åt mat.

lagfest!

JAVISST och tro på tusan att det blev en sjudundrande FEST!!!! Bland det roligaste jag varit med om! :D:D

 varje kvart man kom försent fick man ta en shott, 2 kvartar=2 shottar
 snyggast va nog marre! :Dhaha jag fick ha två stora tamponger i munnen och dricka en 33cl öl, den som hade druckit upp hela först vann. jag kom 2:a! haha med tanke på vilka jag körde mot så är jag väldigt nöjd :) tre finnar och jag :P

 ingrid vad gör du? :) så farligt va det inte, hon bara grimaserar lite :D
  gick och letade i säkert en halvtimmme efter min cider och mitt vin, hittade det sen på toaletten. haha jaja

 Lena bjuder på den ;)

kif örebro-sunnanå 2-1

så HIMLA hääärligt att få avsluta säsongen med  vinst! gott gott gott :D jätteroligt att jag fick spela nästan en halvlek på topp, vilket jag inte gjort på länge :) en toppen-avslutning verkligen!

fredag= IDOL!

jiho längtar alltid till fredag kl 20.00! älskar idol, även om det inte är "samma kvalite och samma höga nivå" som andra år.. haha. bara kul att följa dom liksom :) BRA att yazmina åkte ur.


förutom att ha kollat på idol har jag även hunnit med att bada och sola lite på eyrabadet med mamma och lillebror albin :) jätte skönt! sen va det träning :)

jag är en händig man

haha kvinna menar jag ju såklart, idag har jag gjort så mycket bra saker. dagen började med att jag klippte gräset hemma, eller ja en liten del av det iaf sen började gräsklipparen krångla så då slutade jag ett tag, då hjälpte jag mamma att måla det sista på väggen i hallen. det var roligt! :) efter det åkte jag och pappa till marieberg och lunchade, för mig blev det bakad potatis med kyckling/curry och pappa åt kyckling/kebab med pommes :) passade även på att uträtta lite ärenden. alltså shopping :) bla.

grå spets klänning 249kr gina tricot dyrt! brunbeige tyg väska 50kr intersport. svart läder snöre 29.50kr panduro. ljusbeige sandal 490kr intersport. (har kostat 700kr)

skönt att jag äntligen köpt både sandaler och bra-att-ha väska till thailand! bra med riktiga skor när vi ska luffa omkring :)

sen åkte vi till ikea och uträttade lite mer saker. när vi kom hem fortsatte jag klippa gräset men sen blev det för mörkt så då gick jag in och åt lite chilikassler, väldigt stark råkade den bli. haha det var visst jag som hade köpt STARK chilisås, well well den va ju billigast haha men gott va det ändå :)

nu ska jag gå och göra lite kaffe, vi hörs! marie

rallybrudar

det är jag och mamma det! ;) igår tittade vi även på filmen rallybrudar på bio :D haha den var bra, bra skådespelare mm.

annars bestod dagen av ett möte vid 10.00, åkte och handlade på willys därefter, as mycket och as tungt va det haha :P sedan hem, äta och i väg på träning. å efter träningen blev det bio som jag sa ;D naaaaaaaajs

lilla ringen






check this out! fetaste ringen haha, måste man överdriva :D

movies to see


vaknade 13.30 idag!

OMG, vaknade verkligen 13.30 idag, inte bra! okej, att jag hade jobbat och att jag kollade på en film efter jobbet igår natt (eller hur man säger..) men ändå! jaja, imorn blir det ändring på det.

morgondagen:

8.00 träning
hem, äta
träffa jessica
17.30 träning
promenad med esa
hem, äta

typ hahaha :D


händelserik lördag

ca 9.45, dagen började med att jag fortfarande letade efter någon som kunde jobba åt mig! Men ingen, verkligen ingen kunde ställa upp på det! blir såååå arg.

sedan åkte jag till samlingen ca 12.15, åkte till linköping, förlorade tyvärr med 1-0. linköping är bra, men det är ofta jämt mellan oss. vi kan slå dom!

resan tillbaka gick ändå ganska fort.. lite bilder från det:
 snygga va vi allihoppa, allihoppa :)

väl tillbaka i örebro blir det till att skynda på sig jobbar kläderna och åka till jobbet för att jobba de sista timmarna och stänga butiken. ca 21.30-00.15

00.15 på med fin kläderna, sätta sig i bilen och åka in till örebro igen. möta upp marina och jessica vid stortorget. looooove ya maates, alltid så roliga.

kommer inte in på klaras för jag är för liten! haha palla. drar till pirren :D (pitchers) var där ett tag, sen var det en låååång väg till max :D haha, men rolig va den

jessica hitta en ny bästis-leksak



å marina ringde ett ca 70 timmar långt samtal hahha

men som sagt roligt hade vi!


nu ska jag snart åka till jobbet, 16.00-00.15, seeg dag men pengar är bra att ha såhär års ;D vi hörs!

idol



jag tycker alice var en av de bästa ikväll! you gooo girl!

uppe med tuppen

dagen i korta drag:

jooorå så att typ 06.00 var jag uppe imorse.. träning 07.00. jaaa bästa vädret var det ju också! haha noooot, spö regn och kallt, men inte tusan gör det någonting! :) sen bar det av hem igen, mysa lite i sängen tills jessica ringde och sa att hon jobbat klart. åkte in till henne och åt jättegod köttfärssås och spagetti :D vi planerade lite inför thai, bra gjort :)

31 DAGAR KVAR TILL THAILAND

efter några timmar åkte jag hem, niiiccce att vi inte hade någon kvällsträning, kändes som en helt ledig dag nästan.. fixade lite varmamackor å nu är det dags att gå till kojjs. jobba imorgon 10-15 BÄSTA tiden, jiho morgondagen här kommer jag!   /MMMMMMMMMMM


bästaste pappa


vill bara säga att jag har den bästa pappan i världen! Han är min förebild och jag skulle aldrig klara mig utan honom!

myskväll och långpromenad i samma vecka

helt otroligt, igår kväll hade jag och isabelle myskväll med snacks och film (what happens in vegas), sov där o allt. toppen roligt, å inte nog med det efter min träning idag tog vi en långpromenad tillsammans! haha allt i samma vecka liksom, ooootroligt, vi "hinner" nästan aldrig ses. Och nu har vi redan setts två gånger, JIHO! nu börjar vi ändra detta :) I LOOOOVE IT

bjuder på en jääääääätte gammal bild på oss!



snacka om gult hår! omg hur kunde jag se ut sådär?! jaja roligt har vi alltid i alla fall!

sannamarken med jessica


igår var jag och jessica på sannamarken, det var jätte roligt :) mitt ute på ett stort typ fält, fanns det massor med roliga "stånd" :D haha, men lite äckligt var det när vi helt plötsligt ser en JÄTTEKO liggandes i en liten inhägnad! snacka om djurplågeri! inte okej! annars var allt jättebra :)


stockholm weekend


i fredags efter träningen tog jag tåget till stockholm :D hälsade på min vän erik, mycket rolig helg. sköööönt att komma bort från örebro-eländet ett tag! träffa nya, sköna människor mm, blev en rätt grym helg ändå.. :)

here is some pic's:

såhär kul hade jag :D
 
idol-nils hahah, sjukt lik!
  sandra skönaste bruden

jobba jobba joooobba

nu har jag jobbat några dagar, gott.. skönt liv när man bara behöver jobba lite och det ändå går bra liksom. trääänat som vanligt, klippt mig lite, ska snart kolla idol som jag missade i fredags, vi hörs

bagge, skön kille alltså!






dm-final

det är guuuuuld med ett guld :) vann dm-finalen mot glanshammar med 4-2, det var roligt. spelade mittback hela andra halvlek! haha jaja det gick ju bra


albin 8 år

grrrrymmm är han min lilla lillebror! firade hans födelsedag med lite bowling, pizza, tåååårta och såklart presenter i massor :)

I Love You!

 grattis grattis grattis !

saft i datorn!

jag har spillt saft över hela min dator, puuuuuuucko! orkar inte med mig själv ibland..

RSS 2.0